Otkaz
Početna › Forums › Radna prava › Otkaz
- This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 8. studenoga 2019.16:06 by Danijela.
-
AutorPostovi
-
-
8. studenoga 2019. at 15:36 #4677
Molim savjet. S obzirom na novu rekonstrukciju zdravstva većina liječnika ide u koncesiju. Ja bih ostala pri domu zdravlja, tj ne želim ići u koncesiju. No, naime rukovodeća garnitura me izvještava da za mene nema mjesta iako je otvoreno nekoliko natječaja na koje bi me mogli postaviti. Zanima me koja su moja prava u tom slučaju? Rečeno mi je ukoliko ne budem išla sa svojom doktoricom u koncesiju da ću dobiti otkaz bez obzira što ima otvorenih radnih mjesta.
-
8. studenoga 2019. at 16:06 #4678
Poštovana;
Zatražite pisano očitovanje o tome da za Vas nema mjesta, te ukoliko isto ne zaprimite uložite prigovor ravnatelju Doma zdravlja ili upravi DZ. Isti su dužni u roku 8 dana dati Vam pisani odgovor. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom možete zaštitu svojih prava potraživati od ministra ili nadležne komore /HKMS/.
Petpostavljamo da ste medicinska sestra, te iste prate sudbinu tima jer su one dio tima primarne zdravstvene zaštite (članak 31.st.1 ZZZ) i njihov se status rješava s timom, a ne pojedinačno.
Moramo Vam naglasiti da je u konačnici isključivo na Vama odluka.
Svako dobro!
Danijela Žmukić
PGP Sisak
-
-
AutorPostovi
- Morate biti prijavljeni kako bi mogli odgovoriti na ovu temu.
Forum
Novo u Forumu
-
HRT ovrha
by Zeljka
4. rujna 2024.10:43
-
Pripravnik
by Pero86
26. kolovoza 2024.12:11
-
Facebook grupa Are we dating the same guy? Europe, EU